VOLLEYBALL: Her er KVS-Lyngdals vinnerlag. Foto: Privat

Overrasket av seier

Idrettslæreren ved KVS-Lyngdal var usikker på om skolens volleyball-lag ville klare det, men de vant og er norgesmestre.

I helgen var det Mesterskap videregående skoler i volleyball i Bodø. Den ImF-eide skolen KVS-Lyngdal vant i klasse Mix. De spilte mot Skeisvang vgs fra Haugesund. Resultatet i finalen ble 25-15 og 25-18.

Fantastisk
‒ Det er helt fantastisk. Jeg var veldig overrasket. Jeg trodde ikke vi ville vinne. Men vi var det beste laget, sier idrettslærer Nils Edvin Numme ved KVS-Lyngdal til sambåndet.no.

Kvart- og semifinalen vant KVS-Lyngdal med knapp margin, 2-1 i begge kampene.

Press
‒ Da de kom til finalen, med 200-300 på tribunen, var jeg spent på hvordan de ville takle presset, vedgår Numme.

‒ Og hvordan taklet de presset?

De spilte over all forventing. De spilte sin beste kamp, sier idrettslæreren.

Det er ikke først gang en ImF-eide skoler har vunnet NM-Mix i volleyball. I 2016 vant Danielsen videregående skole mot Framnes kristne vidaregåande skule i finalen. Framnes kom i helgens konkurranse på 5. plass.

Markedsføring
‒ Hva betyr det for dere å vinne?

‒ Det betyr mye, og det er en god markedsføring av skolen. Jeg tror det blir lagt merke til at KVS-Lyngdal har et høyt nivå på volleyball på idrettslinja. Kanskje flere elever vil søke hos oss på grunn av det, svarer idrettslærer Nils Edvin Numme.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.